Spa

In pensiunea Ciprian te poti relaxa intr-un SPA modern, cu sauna si cu tratament cu apa promo_spa_mareterapeutica sulfuroasa a Bradetului sau te poti fortifica in sala  de fitness.
Accesul la Sauna se face de la Mansarda.

SPA inseamna “Sanatate Prin Apa”, termenul derivand inca din antichitate si fiind utilizat in culturile civilizatiilor infloritoare ale Imperiului Roman, Greciei si Orientului Indepartat. Termenul are legatura cu tratamentele cu apa sau balneoterapie. Pusa in valoare tot mai mult in zilele noastre, hidroterapia  impreuna cu masajele  si tratamentele de infrumusetare reprezinta o metoda traditionala ce consta in utilizarea virtutilor curative si igienice ale apei.

In asociere cu puterea miraculoasa a extractelor vegetale, a algelor, namolurior, argilelor, sedimentelor si sarurilor marine, uleiurilor esentiale si uleiului de argan si mai ales a bogatiilor plantelor, frutelor si legumelor , in diverse forme si practici terapeutice- ca factor curativ si tonic imunitar natural pentru curatarea epidermei, detoxifierea organismului, accelerarea proceselor metabolice, imbunatatirea capacitatii de miscare si, mai ales, pentru obtinerea unei stari de relaxare si confort somato-psihic.

Atfel, bazat pe conceptul SPA, s-a dezvoltat un adevarat domeniu umanist interdisciplinar Spa (filosofie, psihologie, estetica, medicina, cosmetologie, activitati corporale si spirituale, nutritie) precum si o adevarata industrie de servicii. Spa-ul este reprezentat in zilele noastre de stabilimente cu destinatie specifica de relaxare si infrumusetare, cu atmosfera primitoare, echipe de specialisti si amenajari, echipamente, terapii si produse profesionale Spa care respecta standarde de lux bine definite.