Termeni si conditii

Declinare a responsabilitatii

Aceasta pagina web a fost intocmita cu foarte multa atentie, ea fiind permanent imbunatatita si actualizata. Cu toate acestea, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru acuratetea sau caracterul complet al continutului sau. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru niciun fel de daune directe, indirecte, materiale sau nemateriale care ar putea sa apara prin utilizarea informatiilor puse la dispozitie pe acesta pagina web. Utilizarea acestei pagini web se face pe riscul personal al utilizatorului, exceptand situatiile in care informatii incorecte sunt publicate intentionat sau dintr-o neglijenta grava.

Informatii comerciale si informatii despre produse

Informatiile prezentate pe aceasta pagina web nu au caracter obligatoriu si sunt destinate numai informarii generale. Acestea nu inlocuiesc recomandarile profesionistilor din domeniul medical, financiar sau de alte specialitati. Utilizatorii nu trebuie sa actioneze conform acestor informatii fara a solicita consultanta adecvata de specialitate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul textelor apartinând unor terte parti, care au fost publicate pe acesta pagina web. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru daune, prejudicii sau pierderi care deriva din utilizarea acestor informatii.

Drepturi de utilizare

Pensiunea Ciprian detine toate drepturile de proprietate asociate paginilor web intocmite. Toate textele si ilustratiile sunt protejate de dreptul de autor. Puteti lua nota de informatiile existente pe paginile noastra web si puteti sa le incarcati in memoria calculatorului dumneavoastra. In masura in care este posibil sa tipariti aceste informatii, acestea vor fi folosite strict pentru uzul dumneavoastra; oricare reproducere sau transmitere catre terte parti trebuie exclusa. Oricare utilizare ulterioara, in special in scopuri comerciale, nu este permisa. Utilizatorului nu i se vor acorda niciun fel de drepturi de licenta, in ceea ce priveste marcile comerciale, drepturile de autor, patentele etc.

Neangajare – legislatie aplicabila

Continutul paginilor noastre web este destinat utilizarii pe teritoriul Uniunii Europene. Este posibil ca promovarea sau procurarea unor produse, servicii sau tratamente prezentate pe aceste pagini web sa nu fie permisa de reglementarile legale in vigoare din unele tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene. Paginile web nu trebuie sa constitue o modalitate de promovare a acestor produse, servicii sau tratamente, in aceste tari. Va rugam sa luati in considerare ca produsele prezentate pe aceste pagini web ar putea sa nu fie disponibile in toate tarile, din cauza conditiilor diferite pentru punerea pe piata.

Link-uri

In scopul completarii informatiilor prezentate pe aceasta pagina web, oferim link-uri catre pagini web ale unor terte parti. Nu ne asumam nicio responsabilitate cu privire la continutul si design-ul paginilor web ale unor terte parti. Nu va putem asigura ca informatiile prezentate pe paginile web ale unor terte parti sunt exacte sau corecte. De asemenea, link-urile nu reprezinta nicio aprobare, sustinere sau confirmare a continutului paginilor web de legatura. Autorii individuali ai paginilor de legatura sunt responsabili pentru informatiile, opiniile si faptele prezentate pe paginile lor web. Acest lucru este valabil si pentru comentariile aparute in carti de oaspeti, dialoguri si liste de e-mail. In plus, nu suntem responsabili pentru securitatea tehnica a link-urilor, si nici a paginilor-tinta. Astfel, nu suntem raspunzatori pentru nicio dauna care rezulta fie din utilizarea informatiilor continute de aceste link-uri, fie din insasi utilizarea acestor link-uri.

Contact si informatii suplimentare

Pensiunea Ciprian
Adresa: Sat Bradetu. Comuna Bradulet. Judetul Arges, Romania
Telefon: +40 740 191 931
E-mail: contact@pensiuneaciprian.ro

Politica de confidentialitate

Salutam interesul dumneavoastra pentru Pensiunea Ciprian. Protejarea datelor dumneavoastra personale este importanta pentru noi. Am dori sa va informam cu privire la tipurile de informatii acumulate pe pagina www.pensiuneaciprian.ro si sa va explicam cum sunt folosite acestea. Totusi, pagina nostra web include, uneori, si link-uri catre pagini web care nu respecta politica de protejare a datelor.

Colectarea si procesarea datelor personale

Ca si in cazul majoritatii paginilor web, urmatoarele date sunt colectate, in mod curent, in timpul vizitarii paginii noastre web: numele furnizorului dumneavoastra de servicii (adresa IP), pagina web care v-a directionat spre pagina noastra, paginile vizitate, tipul de browser si data si durata vizitei dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite pentru a-i identifica personal pe vizitatori. Alte detalii sunt colectate numai cu permisiunea utilizatorului, de exemplu, in timp ce luati parte la un studiu online. Informatiile personale furnizate in timpul vizitarii pagini noastre web sunt gestionate in conformitate cu legislatia in vigoare.
Va rugam sa aveti in vedere ca traficul e-mail obisnuit nu este sigur.